De Rabo ClubSupport heeft voor onze golfclub een bedrag van € 267 opgeleverd. Er werden 46 stemmen uitgebracht. Elke stem leverde dus € 5,80 op. Het bedrag wordt besteed ten behoeve van onze jeugdafdeling. Hartelijk dank aan een ieder, die een stem heeft uitgebracht op Bleijenbeek!

In totaal is door de Rabobank een bedrag van € 368.000 uitgekeerd aan de meer dan 400 deelnemende verenigingen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Wellicht kunnen we het volgende jaar nog meer stemmen verkrijgen.

Het Bestuur


 

bericht van 29 september j.l.:

RABO ClubSupport actie 2019

Golfclub Bleijenbeek doet dit jaar mee met de RABO ClubSupport actie. Door het uitbrengen van de stem bepalen leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen welke verenigingen met een Rabo-rekening een bijdrage (deel van de jaarwinst) ontvangen. Hoe groter het aantal stemmen dat op een vereniging wordt uitgebracht hoe hoger de bijdrage voor die vereniging.

Hoe te stemmen:
Ieder lid van de Rabobank heeft een brief ontvangen met de uitnodiging om te stemmen op favoriete clubs. Er staat een unieke code in waarmee in totaal vijf stemmen kunnen worden uitgebracht. Maximaal twee stemmen kun je aan dezelfde vereniging of stichting geven. De stemperiode is van 27 september tot 11 oktober a.s. Op de lange lijst van deelnemende verenigingen is Golfclub Bleijenbeek te vinden bij de gemeente Bergen en het thema Sport en Recreatie.

Alle leden van de golfclub Bleijenbeek, die lid zijn van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, worden opgeroepen om een stem (als het kan twee) uit te brengen op onze golfclub. Wellicht kunt u ook de eigen achterban er toe brengen om op Bleijenbeek te stemmen? Het geld wordt besteed ten behoeve van onze jeugdafdeling.

Het Bestuur