Senioren Aspergedrive, Een naam die alleen Loek kan bedenken.

Al lang van tevoren worden we er aan herinnerd, Hemelvaarstdag Senioren Aspergedrive. Maar een paar dagen voor Hemelvaart een kinkje in de kabel, de weerspelling is slecht. Maar Loek weet altijd een oplossing. Hij accepteert geen lage opkomst. Hemelvaart, een katholieke feestdag, ik ga een kaarsje opsteken in Kevelaer, en alles komt goed. En …. het helpt, in het begin nog wat kil maar iets later op de middag lekker warm, T-shirt weer. Ik weet zeker dat het volgend jaar ook weer mooi weer wordt, want al is de voorspelling nog zo slecht, het wordt mooi weer ook al moet hij daarvoor naar Banneux, of desnoods naar Lourdes.

We spelen zoals gewoonlijk 9 groot en 9 klein. Mijn flight begint op 7 par 3-4. Willy Thelosen, Han Hagedoorn (ik vergeet “Jamin” maar even) en James Fennell in de flight. Het zal je niet verbazen dat het geen moment stil is geweest in onze flight. Om in zo`n omgeving te winnen is een prestatie. Ik ben heel trots op de winnaar.

Maar behalve dat er veel gepraat werd hebben we ook veel gelachen. Willy had een volle trommel dropjes bij zich. Lekkere zoute drop. We mochten er allemaal eentje uitpakken. Na zachte aandrang werd dat uiteindelijk toch 2. We hebben toen met z`n allen Willy geholpen ballen zoeken, want hij speelde, zoals hij zelf zei, niet z`n beste wedstrijd, wij vonden dat een eufemisme.

Bij hole 1 , was de lunch. Netjes geserveerd in de cateringcabineannex wc. Multifunctioneel dus. Toen ik nog even van het toilet gebruik had gemaakt wist ik ook meteen dat ik bij de lunch nog geen asperges gegeten had, die kwamen dus later bij het buffet. Maar de lunch was geweldig, lekkere hapjes met een heerlijk wijntje. Geweldige sfeer. Loek en Nelly kwamen handen tekort, maar gelukkig enige assistentie van Anita en Sika, beiden helaas geblesseerd maar toch hun partners vergezellen. Echte liefde.

Na een uurtje of 4,5 was het zover. Wedstrijd volbracht. Alle 4.

Na een paar biertjes en een lauwe douche gaan we aan tafel. Een drukte van jewelste.

Echt ouderwets gezellig. Dit is de ontspanning die we allemaal zoeken, waardoor het zo fijn is bij de club te horen. Loek en Nelly glunderen. Ze hebben zich flink ingespannen om het zo gezellig voor ons te maken. En dat is gelukt. Geweldig.

De prijzen worden uitgereikt. De longest, dames en heren, gaat naar Petra en Bert. Een bronzen golfertje op een sokkel van Grad. Grad die normaal zorgt voor de ballen-prijzen. Maria Vrijmoed het dichts bij de fles.

De andere winnaars, Terry, Nel en Henk staan samen met Nelly en Loek op de foto.

Dank voor allen die het zo gezellig voor ons gemaakt hebben, en vooral natuurlijk Nelly, Loek sr en team Loek jr. Tot volgend jaar. Het was weer top Loek. Chapeau.

Henk Smale


Log in om hier toegang tot de foto's te hebben


Senioren wat een leuke dag en wat een opkomst. Daar werd ik zelfs stil van. Ik wll eerst een compliment naar de horeca maken voor het fantastische aspergediner na afloop. Top jongens en natuurlijk ook de meisjes.

Ik wil U deze keer de complete uitslag verklappen .

De verste slag : Petra Swarts bij de dames en Bert Colin bij de heren.

Het dichtst bij de fles: Maria Vrijmoed.

Categorie 32.7 tot 54 .

Terry Willenborg met 36 punten.
Miep Swarts met 33 punten.
Sybille Parijs met 30 punten.

Categorie 22.1 tot 32.6.

Nel Gerdes met 37 punten.
Angelica Fennell met 33 punten.
Grad Ruijs met 32 punten.

Categorie 0 tot 22

Henk Smale met 37 punten.
James Fennell met 36 punten.
Piet Cremers met 35 punten.

Bedankt allemaal voor het meedoen. Dat is uiteindelijk belangrijker dan winnen, hè.

Denk aan de 21 juni.
De langste dag. Vol is Vol max 36 personen per wedstrijd .

De catering op hole 9 word weer verzorgd ,door Nelly en Loek
En we beloven het word nog beter als met Hemelvaart.

Nelly en Loek