Golf op karakter

Training Golf op Karakter

‘Golf op Karakter’ is een programma dat op zowel Landgoed Bleijenbeek als Landgoed Welderen in samenwerking met de Karakterfaculteit wordt aangeboden. We bieden een drietal aan mogelijkheden om af te nemen: een ochtendsessie, een middagsessie, een complete dag of zelfs een tweedaagse cursus! Tijdens deze sessies zijn de deelnemers actief bezig met samenwerking, vriendelijke competities en karakterstructuren. Zo ontstaat er teambuilding met een fijne en natuurlijke interactie op een leuke, spontane maar bovenal: leerzame manier.

Voor wie
Golf op Karakter biedt veel interessante mogelijkheden voor de zakelijke markt. Indien je denkt aan teambuilding met je collega’s is Golf Op Karakter de uitgelezen kans om je team beter te leren kennen, waardoor je dus ook beter kunt inspelen op bepaalde situaties en gedragspatronen. Tevens is deze training ook zeer interessant om te volgen met je partners of klanten.

Golfervaring is niet nodig: van gevorderde golfers tot aan niet golfers wordt voor een uitdaging gezorgd en geeft het persoonlijk inzicht.

Wat gaan we doen
Het doel van de training is om de deelnemers inzicht te geven in de invloed van de manier waarop ze communiceren en met elkaar de interactie aan gaan. Dit doen we door met handige ‘tips & tricks’ te werken waar iedereen direct mee aan de slag kan gaan.

Bevalt je deze stijl wel en wil jij met je team of klanten op een ontspannen manier meer van elkaar te weten komen? Dan is de training ‘Golf op Karakter’ een mooie en fijne manier om je karakterstijlen te leren kennen!

De invulling van de training

Onderstaand vind je de invulling van de training die in een dagdeel plaats vindt.

  • Ontvangst met koffie en thee en natuurlijk iets lekkers
  • Korte aankondiging door de organisator
  • De dames van de karakterfaculteit nemen de deelnemers beeldend mee in het verhaal van karakter en gedrag
  • Een aantal deelnemers wordt letterlijk in beweging gezet door een ‘vriendelijke’ boksoefening
  • Na de boksoefening bespreken we de resultaten van de scans
  • Pauze met drank en lekkernijen
  • Samen naar de afslag plaats, waar de eerste kennismaking tussen golf en jouw karakter plaats vindt, op de ‘pitch en putt’ baan komt vooral je interactie met je “golf maatje” van die dag naar boven
  • Vanuit de pitch & putt lopen we een aantal holes met een doelstelling/vraagstelling op de golfbaan. Dit is ook voor golfers zonder baanpermissie mogelijk om aan deel te nemen.

Wat levert het op
Golf op Karakter is een eenvoudige, toegankelijke en leuke manier om snel inzicht te krijgen in de processen die lopen in een organisatie tussen medewerkers. Het achterliggende idee is dat tijdens het golfen het competitieve element in golf gecombineerd wordt met het karakter van de deelnemer die deelneemt. Deze aanpak creëert situaties die vergelijkbaar zijn met reële werksituaties. Aanwezige trainers, karakterstijl coaches en golfprofessionals begeleiden de deelnemers op het gebied van golf en karakterstructuren.

Aanmelden? Dat kan via onderstaande button!