[geenuitgelicht]19 oktober jl. werd deze wedstrijd gespeeld onder wisselende omstandigheden; de eerste holes waren voor iedereen nogal waterig te noemen en daarna was en bleef het gelukkig droog.

Onder de deelnemers waren nogal wat “cracks” voor de felbegeerde titel. Ik zat in de flight met Petra Swarts en Kees Jungen en mocht starten op hole 6. Een paar dagen ervoor (sr.- inloop) had ik een slechte generale maar vandaag zat ik lekker in mijn vel en bij het putten met mijn nieuwe putter gingen de ballen meestal “hand-tam” in de holes en zodoende waren mijn scores niet verkeerd te noemen.

Daarenboven op hole 18 ook nog eens een fraaie birdie …. Kassa …. 4 punten erbij dus! Petra scoorde ook nog een mooie birdie en Kees deed ook zijn best maar had bij het putten regelmatig last van “rand – geval” momenten.

Al met al met ons drieën en hopelijk alle anderen ook een leuke wedstrijd gespeeld met een bruto score van 2 x 34 = 68 slagen; minus handicap 12 had ik een netto score van 56 slagen en 38 punten.
De wedstrijd was qua tijdstip best wel vroeg afgelopen hetgeen niet verkeerd was daar het weer begon te regenen dus lekker een droge binnenkomst.

Bij de prijsuitreiking werd door de wedstrijdleiding, Petra en Willy, de birdies als mede de neary’s en de longests bekend gemaakt. Daarna de einduitslag: 3e: Marja Kom met 58 nettoslagen, 2e: Herman Thoonen met 57 nettoslagen en als 1e: ikzelf , Grad Ruijs, met 56 nettoslagen en 38 punten.

Binnen 3 weken tijds 2 keer de hoofdprijs … moi meegenomen dus !!
Hannie reageerde bij thuiskomst met … blijf je aan de gang ? .. er komt steeds meer (….) bij waarop ik kon antwoorden met: nee schat het seizoen is nu voorbij.
De cup met de grote oren staat nu naast die 2 andere “cups” voor 1 jaar geparkeerd op zolder.

Met dank aan de wedstrijdleiding en alle deelnemers …. het was een leuke ervaring en volgend jaar ??? … hopelijk ook weer gezellig en spannend. Doei !!

mvg. Grad Ruijs